avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract de munca

Buna ziua!

Am depus o cerere la angajator in vederea incheierii contractului de munca in perioada de proba, conform legislatiei, dar nu am primit nici o hartie in care scrie clar ca s-a incheiat acest contract. In cazul in care lucrurile se incheie asa, nu mai este necesara o fisa de lichidare? Teama mea este ca figurez in continuare ca angajata, deoarece au nevoie pe hartie de o persoana cu studii de specialitate pentru a obtine reacreditarea. Domeniul invatamant.
Cel mai recent răspuns: little_J , utilizator 17:09, 7 Noiembrie 2016
In cerere ati mentionat si data incetarii ?
da, am trimis si email(copie scanata si semnata) si am dus si hartia semnata de mine, dar in fata mea nu a fost inregistrata si de atunci nu am fost contactata. Vorbim de sfarsitul lui Septembrie.
In acest caz , aveti doua posibilitati deaflare daca a incetat sau nu c.i.m.:
- fie va adresati in scris angajatorului , conform art.8 alin.3 din HG 500/2011

- fie ITM-ului , sa va comunice daca c.i.m. incheiat cu angajatorul respectiv este activ sau incetat, intrucat acesta refuza sa dialogheze cu dvs.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Razvan121 Razvan121 La 1 Septembrie am fost chemat in biroul patronului unde am fost anunțat ca de la aceasta data intru 11 zile in concediu timp in care sa-mi caut un alt ... (vezi toată discuția)