avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Activitate Nick90

Activitate Nick90

Buna ziua! Mulțumesc frumos de răspuns!
Astăzi am fost la instituția care face aceste plăți și au spus că legea/ordonanța de urgență care face referire la acest stimulent de inserție a suferit modificări în luna dec. a anului 2022 și se așteaptă normele de aplicare ale acesteia..Eu am un băiețel de 2 ani si o luna cu certificat de handicap valabil, iar luna aceasta a primit stimulentul de insertie in valoare de 650 de lei plus diferența de bani (din valoarea de 1500 de lei a stimulentului) până împlinirea vârstei de 2 ani.
Încă nu știm când se vor aplica aceste norme.
Momentan așteptăm și căutăm informații.

O zi buna!

Buna seara, părinții copiilor cu dizabilități (cu certificat de handicap) care s-au întors la muncă înainte de împlinirea vârstei de 6 luni ale copilului beneficiază de stimulent de inserție in valoare de 1500 lei până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani sau de 3 ani? Mulțumesc!
Buna ziua,

Obtinerea indemnizatiei de crestere copil cu handicap pana la varsta de 7 ani este conditionata de un anumit grad de handicap? Care ar fi acela?

Multumesc!
Răspuns la discuția Apartament mansarda
Multumesc frumos pentru raspuns!
Răspuns la discuția Apartament mansarda
Multumesc frumos pentru raspuns!
Care sunt riscurile din punct de vedere legal atunci cand se cumpara un apartament construit la mansarda unui bloc? Ce acte trebuie sa detina constructorul mansardei pentru a fi totul 100% legal? Multumesc