Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate gherghinoiu73

Ca militar legea îmi da dreptul sa decontez cheltuieli de transport la si de la serviciu .Menționez ca la vremea respectiva nu sa cerut niciodată ca o firma de transport călători sa aducă la decontarea transportului documente care sa justifice daca o firma are sau nu licență motiv pentru care un călător de orice natura nu are dreptul sa verifice statului transportatorului.
La decontare s-au adus documente justificative exemplu bilete care intradevar nu au trecute pe ele ruta de deplasare.
doresc sa stiu in baza carei legii un calator are dreptul sa se intereseze sau sa verifice o licenta de transport.
Un militar beneficiaza de cheltuieli de transport in baza unor documente interne L17/18.08.2016 unde nu se solicita in niciun fel verificarea unei licente de traseu.
Un militar este cercetat dupa ORDONANŢĂ nr.121 din 28 august 1998 unde articolul 2 punctul 6 spune ca trebuie indepline cumulativ cele 4 pucte.
sunt debransat de la reteaua de termoficare in apartament nu am tevi care sa incalzeasca pe scara sunt 2 calorifere motiv pentru care pe unu se usuca lenjerie intima si pe celalalt cei care stau spioni la scara isi incalzesc partea dorsala.
Nu mi se pare onest sa platesc 80 lei lunar caldura comuna pentru care eu nu beneficiez de ea.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest sens????