Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate malasorte60

Aveți dreptate ne-am gândit și noi să apelăm la instanța judecătorească dar cheltuielile nu sunt de neglijat. ....
Cât timp ar putea să amâne deschiderea succesiunii, legea nu îl poate obliga sub nicio formă ? Notarul de care aparține nu îl poate notifica că trebuie să se prezinte la masa succesorală? Legea nu prevede măsuri coercitive împotriva celor care amână voit și repetat deschiderea succesiunii? Și cum ar putea să conteste dreptul celorlalți la moştenire ?
Bună ziua, suntem trei frați și în urma decesului ultimului părinte ne-a rămas o suprafață de teren moştenire, dar fratele nostru care locuiește legal în casa părinților refuză să deschidă succesiunea (el se folosește de pământul respectiv ) pe motiv că nu are bani. Au trecut deja 2 ani de la decesul părintelui nostru, ce putem face pentru al obliga să vină la notar ? Mulțumesc
Răspuns la discuția Impozitul pe chirie
Bună ziua, mă refer la impozitul pe chiria încasată pentru două camere închiriate unei familii. Mulțumesc
Bună ziua, întrebarea mea este cine și când se plătește impozitul pe chirie ? Mulțumesc