avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate vechiu nicoleta

Activitate vechiu nicoleta

Răspuns la discuția angajare
da. doctoratul e in acelasi domeniu (agricol). intrebarea era daca la debutanti se da doar salariul minim pe economie sau beneficiez de spor de doctorat si de vechime. multumesc!
Discuție angajare
buna ziua! vreau sa particip la un concurs pt ocuparea functiei publice : un post de consilier clasa 1 grad profesional debutant la o directie agricola judeteana. eu am 9 ani vechime in mediu privat si titlu de doctor. se iau acestea in calcul la salarizare avand in vedere ca e un post debutant? multumesc!
Răspuns la discuția stimulent insertie
buna ziua! revin cu o intrebare. eu reincep serviciul pe 27 martie 2017. cand trebuie sa depun la primarie dosarul pt stimulentul de insertie? multumesc! o zi buna!
Răspuns la discuția stimulent insertie
multumesc! tatal indeplineste conditiile pt CCC, dar nu il va lua, deci eu ma reintorc cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani, adica pe 3 aprilie 2017. o zi buna!
buna ziua!
va rog, daca se poate, un raspuns la intrebările mele .Fetița mea împlinește 2 ani pe 2 iunie 2017. Acum sunt în concediu pt creștere copil. Când trebuie să revin la serviciu să pot beneficia de stimulentul de inserție și cât timp îl primesc (până face copilul 2 ani sau 3 ani)? Și dacă tatăl nu își ia acea lună de concediu obligatorie cum trebuie procedat (trebuie vreun document în sensul ăsta)? Mulțumesc! O zi bună!