Nu știu dacă am precizat faptul că în cadrul aceeași instituții vreau mutarea mea dintrun loc la altul. Sunt inspector casier superior și vreau să cer transferul sau mutarea pe inspector superior. Acum sunt delegată pe 8 luni, din compartimentul de caserie, la serviciul de elaborare și sinteza a bugetelor locale. Postul asta este de inspector superior și aș vrea mutarea mea pe postul asta cu cerere. Se poate? Mulțumesc mult pentru ajutor. Si scuzați-mă dacă nu m-am exprimat cel mai bine,și pentru deranj.
Am funcția inspector casier superior și vreau să trec pe inspector superior, unde sunt delegată acum pe 8 luni.
LG. Nr. 188/1999 art. 90.alin.1,privind statutul funcționarilor publici.
Bună ziua. Puteți să-mi spuneți în care lege scrie,am căutat în LG. 188/1999,in Codul Muncii dar nu am găsit nimic referitor la faptul că ar trebuii să dau examen, doar că trebuie să scriu o cerere. Mulțumesc.
Bună ziua. Szabo Csilla mă numesc. Întrebarea mea este dacă pot să cer schimbarea funcției în domeniul bugetar. Sunt încadrată ca inspector casier superior și aș dorii schimbarea funcției în inspector superior. Mulțumesc anticipat.
Bună seara. Am terminat facultatea in 2009 ,am dar examenul de promovare, iar acum lucrez ca inspector casier superior.Intrebarea mea este: pot sa cer mutarea mea din caserie pe o functie potrivit studiilor? Multumesc.