avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturile functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturile functionarilor publici

Bună seara. Am terminat facultatea in 2009 ,am dar examenul de promovare, iar acum lucrez ca inspector casier superior.Intrebarea mea este: pot sa cer mutarea mea din caserie pe o functie potrivit studiilor? Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:41, 31 Ianuarie 2017
Cu acordul primarului daca functia dorita de dvs. corespunde cu incadrarea dvs. actuala, sunt de parere ca da, puteti incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere schimbare functie in aceeasi companie andrei_coma andrei_coma Spuneti-mi va rog exista vreun model sau formular de cerere pt schimbare functie in aceeasi firma? Se va tine cont de aceasta cerere daca angajatul este mai ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Examen mayuk27 mayuk27 Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica si lucrez de 4 ani intr-o primarie. La inceput pe o functie de personal contractual ... (vezi toată discuția)