Așa este aveți f.mare dreptate, deocamdată mulțumesc lui D-zeu că încă nu am ajuns să le pun pampers sau să-i spăl, încă se mai mișcă singuri, dar greu, uită tot, te întreabă de 2,3 x zilnic unele chestii, pe tata trebuie de multe ori să-l ridic de pe jos și are peste 100 kg, eu am triplă hernie, a căzut și pe stradă, are meniscul franjurit și ruptura de ligamente la un umăr, a avut mâna ruptă, coaste rupte, mama a leșinat pe stradă și s-a lovit rău la cap, am destul de tras cu ei...Nu știu dacă mă lasă sufletul să-i las in grija unei străine care le fură tot din casă, le mănâncă mâncarea și poate ii termină în scurt timp... Să auzim de mai bine!
raluk0207 a scris:
Și scuze, dar niciun părinte nu ar trebui sa își oblige copilul și niciun copil nu ar trebui sa fie obligat sa își...șteargă undeva părinții. Prefer sa mor decât sa-l vad pe fi-miu cum îmi pune bavetica, cum ma spala sau îmi schimba pampersul.
Nu trebuie sa faci niște lucruri personal, ca să arati ca ii iubești și chiar nu vad unde este problema în a angaja pe cineva care sa se ocupe.
Ce se întâmplă acolo este o telenovelă, pe care citind-o, ma face sa ma bucur și mai mult de împrejurarea ca nu am frati sau surori.