avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Anca Ilinca

Activitate Anca Ilinca

Multumesc frumos!
Daca fac act de habitatie socrilor trebuie sa schimb si numele de pe contractele de proprietate si utilitati?? Trebuie sa precizez ca dupa moartea lor imi revine tot mie sau e de la sine inteles? Pot sa mi trec baiatul in acte?
Răspuns la discuția Demisie
Multumesc mult! O zi buna!
Discuție Demisie
Buna seara!
Imi puteti spune daca in perioada de preaviz( mi am dat demisia) daca imi iau medical, o saptamana din trei cat trebuie sa stau, se prelungeste preavizul sau ramane aceeasi perioada . Multumesc!
Răspuns la discuția Abitatie
Multumesc frumos!
Discuție Abitatie
Sunt proprietara unei garsoniere. Vreau sa ii las pe socrii mei sa stea in ea dar fara a i face proprietari. Ei nu se simt in siguranta fara un act. As putea sa le fac un ac de habitatie pana la sf zilelor dar fara sa aiba ei nici un drept asupra ei..adica tot a mea sa fie si dupa ce nu vor mai fi ei?
Discuție Copil minor
Daca copilul in urma divortului imi este incredintat exclusiv mie (mamei) pot iesi din tara fara a i cere voie fostului sot (tatalui) ..copilul nu are nici buletin...va multumesc
Răspuns la discuția Marire pensie alimentara
Ok. Multumesc mult de tot. O seara minunata!
Răspuns la discuția Marire pensie alimentara
Ma pot descurca singura sau imi trebuie obligatoriu avocat ptr acest proces? Imi puteti spune la ce suma se ridica costurile acestei proceduri?
Va multumesc!!
Răspuns la discuția Marire pensie alimentara
Va multumesc din suflet...O zi superba!!