avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletadumitrascu

Activitate nicoletadumitrascu

Răspuns la discuția Deducerile personale
Va mulțumesc pentru răspuns, eu la salariul net voi primi ceva in plus ?
Ce înseamnă mai exact deducerile personale ?
Cornel Vasile a scris:

O pastrati sau daca considerati ca nu este conforma cu documentele depuse atunci o puteti contesta in termenul prevazut de lege.

Asta știu, am auzit niște informații neclare ca trebuie depusa o copie la o instituție dar nu știu unde anume pentru a fi asigurata. De ce nu ne informează nimeni ?
Buna ziua,
Va rog să-mi Spune-ți ce trebuie sa fac cu decizia pentru indemnizația de creștere a copilului.
Se poate sa primesc un răspuns ?
Buna ziua,

Ce angajament trebuie sa își ia soțul persoanei care solicita indemnizație de creștere a copilului in ceea ce privește concediul ?
Va rog să-mi spuneti câte luni anterioare nașterii copilului referitor la stagiile de cotizare trebuie sa am și cum se calculeaza? In concediu prenatal am intrat pe 06.06.2017. Copilul este născut pe 28.06.2017, am contract de munca din 21.06.2016, deci pe luna Iunie 2016 am 7 zile lucrate, mai am lucrate la o alta instituție 4 zile de pe 06.06.2016 pana pe 13.06.2016 dar la program de 4 ore, in mai 2016 am pauza, in Aprilie 2016 am 5 zile, program de 8 ore.
Tot ce am menționat mai sunt sunt pe adeverința extrasa din stagiile de cotizare pentru județul galati, in perioada Ianuarie 2015-Martie 2016 am lucrat la o societate cu sediul in Constanța . Este suficienta adeverința referitoare la Județul Galati sau trebuie eliberată și cea din județul Constanța ?
Răspuns la discuția Adeverința de venit 2017
Îmi Răspunde și mie cineva?
Buna ziua,
Va rog sa ma informați care este procedura pe care trebuie sa o urmeze angajatorul/contabilul pentru a-mi elibera actele necesare la dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului, după ce am terminat concediul medical.
Adeverințele de venit se pot elibera și pentru anul in curs ? Mai exact am nevoie de adeverința de venit pentru a-mi servi la dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului, și utilizând serviciul online al ANAF doresc să-mi eliberez aceasta adeverința iar pentru anul 2017 nu-mi generează nimic. Dacă ma puteți ajuta.... ?