avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate gagiu2000

Activitate gagiu2000

Răspuns la discuția Recuparare taxe Olanda
Multumesc
Am lucrat 5 luni in Olanda si cineav mi-a spus ca pot sa imi recuperez banii dati pe cazare, in afara de cei dati si pe asigurarea meadical. As ruga daca poate cineva sa imi spuna daca este posibil si cat m-ar costa. multumesc
Și cum trebuie procedat și când întrerup dar și când vreau sa o reiau?

Cornel Vasile a scris:

Suspendarea plăţii pensiei şi/sau a indemnizaţiei pentru însoţitor se poate face şi la cererea pensionarului, situaţie în care suspendarea plăţii se face începând cu luna următoare celei în care a fost înregistrată cererea.

Vreau sa înființez o Întreprindere Individuala cu activitate transport taxi la Bolt. Voi avea 3 angajați. Pot sa o reiau dacă afacerea nu merge bine?

Carp Mircea a scris:

Care ar fi motivul intreruperii primirii pensiei de invaliditate ?

Dacă am o pensie de invaliditate de gradul 3 pot sa o intrerup pentru o perioada și apoi sa o reiau și ce trebuie sa fac dacă se poate?
Am pensie de invaliditate gradul 3. Daca infiintez o Intreprindere Individuala am nevoie de manager de transport? Si sunt scutit de plata impozitului pe profit sau orice alta scutire? Multumesc,
Cu o pensie revizuibila din 2 în 2 ani de gradul 3 și un ajutor de handicap definitiv pot înființa o firma, o Întreprindere Individuala pentru activitatea de taxi dar angajez pe cineva, fără sa pierd pensiile?
As dori sa import electronice din China.Puteti sa-mi spuneti daca pot face asta cu o i.i. sau daca nu cum sa procedez?Multumesc!