avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuparare taxe Olanda
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuparare taxe Olanda

Am lucrat 5 luni in Olanda si cineav mi-a spus ca pot sa imi recuperez banii dati pe cazare, in afara de cei dati si pe asigurarea meadical. As ruga daca poate cineva sa imi spuna daca este posibil si cat m-ar costa. multumesc
Cel mai recent răspuns: Kinga 67 , utilizator 10:37, 10 Iunie 2025
Dacă aveți Digi D puteți aplica singur. Dacă nu aveți, contactați Marian Raicu, sindicatul romanilor din Olanda și va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare . in luna ... mustafa trk mustafa trk buna ziua imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare . in luna februarie copilul meu a fost omorit in olanda tara in care si lucra am fost la politie si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? am lasat-o ... Martje Martje Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Accident in turcia Smartliv Smartliv Am fost in Istanbul cazat la un hotel si masina am parcat-o pe strada in fata hotelului. Cand am vrut sa plec a doua zi , am constatat ca masina era zgariata ... (vezi toată discuția)