avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate SimonaAn25

Activitate SimonaAn25

Va mulțumesc pentru timpul acordat răspunsului, conteaza pt mine. Tocmai din acest punct de vedere - juridic legal va intreb ce putem face. Sunt de parere ca fiecare parinte sa poata alege. Libertatea de a alege este importanta intr-un stat de drept, cum se vrea Romania. Si nu mi se pare normal ca sa mi se impuna mie ca adult sa ma vaccinez cu ce doresc ei, oricând se inventeaza o epidemie, cum este cea de acum de rujeola. Nu o spun eu, mi au confirmat mai mulți doctori, sub anonimat, ca se incearca o intimidare a populatiei pt a se vaccina, iar epidemia nu exista. Da, sunt unii copii bolnavi, in fiecare an sunt, iar rujeola nu e o boala fatala cum se vrea a crede, asa mi s a spus. In plus, e bine sa faci boala in copilarie, pt ca la maturitate este mai greu de trecut peste.
Ma bucur sa aud ca sunt cai de a contesta, in eventualitatea in care ar fi votata. Dvs. ca jurist, credeti ca poate trece un astfel de proiect?

Mulțumesc!
Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni juridice putem intrepinde in cazul in care o astfel de lege este aprobata?

Mulțumesc!