avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate Aylyn32

Activitate Aylyn32

Cum se calculeaza cota indiviza??
Ce e de făcut în situația în care am depus la asociație mai multe reclamații și cu dovezi că femeia de serviciu nu-și îndeplinește atribuțiile și programul? Până în prezent doamna administrator a zis că o săi transmită să-și facă treabă cum trebuie dar după 1 an cam tot la fel e nimik nu sa schimbat!!!
Răspuns la discuția Asociație locatari
Nu exista comitet in această asociație a decis doamna administrator să își ia zi libera așa că a decis și pentru femeia serviciu e corect?
Femeia de serviciu și doamna administrator ( sunt plătiți de locatari ? Au liber pe 24 ianuarie??
Discuție Ajutor caldura
Buna ziua ,pot beneficia de ajutor căldură( gaze ) in condiția că am un copil care are bursa socială (35 luna) și un venit de 1500 net?????
Mă puteți ajuta cu un răspuns la întrebarea : ce este deducerea personala?
Fiind asociație de chiriași ar trebui sa facă cerere cu preferințele care le are către primărie,iar la locul de munca angajatorul oferă xerox,imprimanta și cele necesare așa e ceva normal ....
Madalin Ioan a scris:

Administratora este salariata a Asociatiei sau are propria firma de administrare?

Salariata a asociației noi locatari o plătim
As dori sa stiu și eu conform căreia legi doamna administrator ne-a zis că trebuie să-i cumpăram imprimanta,nu știu ce program,și chiar și xerox dacă dorim hârtii de la administratienoi fiind chiriași ai primăriei!!!
Am făcut o cerere la doamna administrator pentru situația cheltuielilor defalcate la întreținere și drept răspuns după 30 zile doamna administrator nu poate sămi de-a cele cerute pe motiv că nu vrea și nu are ea xerox să-mi facă copii!! Ce e de făcut în situația de față!!