avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters436518

Activitate ContSters436518

Sunt in proces cu fosta concubina care nu am fost căsătoriți legal din care am un copil cu ea si acum.ma dat in judecata pentru pensia alimentara,acum cu actuala concubina avem o fetita de un an insa ea mai are un copil de 11 ani din alta relatie noi nu suntem căsătoriți legal.Intrebarea mea este daca si copilul ei este trecut in întreținerea mea cand se va calcula pensia alimentara pentru celalant copil pe care il mai am si trebui sai platesc pensia alimentara.
Suntem 4 frati ,tatal nostru a decedat in anul 2016. Doi dintre frati ,impreuna cu mama intr-o casa, iar eu cu un frate in cealalta,la alta adresa. Toti ai mei sunt foarte violenti cand consuma bauturi alcoolice,inclusiv fratele cu care locuiesc. Tinand cont ca locuiesc impreuna cu sotia si doi copii minori,cel mai mic in varsta de nici 1 an,m-am separat ,astupand inclusiv geamurile care dau inspre fratele meu,acesta amenintand ca le sparge si ca ne da foc daca nu plecam. El nu contribuie nici la plata energiei electrice ,iar pompa din fantana o intrebuintam doar cand are el chef. As dori sa deschid succesiunea insa nu stiu cum se poate proceda tinand cont ca ei nu au mai platit la ambele case impozitul,acesta fiind in jur de 10.000 de lei noi
Răspuns la discuția Buna seara- schimbare nume copil
Si daca ne casatorim legitim ,tot atat va trebui sa asteptam ??
Răspuns la discuția Buna seara- schimbare nume copil
Doreste sa il adopte . Suntem in relatia de concubinaj de 2 ani
Sunt divortata, si am un copil de 11 ani. Acum sunt intr-o relatie de concubinaj,am impreuna cu concubinul meu o fetita. El doreste ca , baietelul meu sa-i poarte numele. Am discutat cu tatal copilului si este de acord. Puteti sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa facem si daca ne costa ceva fiind de comun acord? Cat de repede s-ar incheia procedurile?
Fosta concubina m-a dat in judecata pentru stabilire domiciul minor. Aceasta neaga faptul ca a parasit domicilul plecand la actualul ei sot,cat si faptul ca eu m-am interesat tot timpul de copil dar nu mi-a fost permis sa il vizitez. Nu am stiut unde anume sa il caut neavand adresa. De asemeni aceasta mi-a cerut procura sa paraseasca tara si refuzand acest lucru,m-a amenintat ca ma va da in judecata. Am toate aceste dovezi in mesajele de pe reteaua de socializare
Pot fi probe in instanta mesajele dupa messenger,,sau ce pot face pentru a fi luate in considerare aceste mesaje ??
Discuție Adoptie copil
Actuala mea concubina are un copil minor in varsta de 11 ani din casatoria anterioara. Doresc sa il adopt si sa imi poarte numele. Tatal copilului este de acord cu decizia noastra. Ce acte ne sunt necesare pentru a inainta demersurile ?
Răspuns la discuția Detectorul de minciuni
Atunci cum pot dovedi ca spun adevarul in legatura cu copilul si ca fosta si familia ei minte..nu am suficiente probe impotriva lor doar cativa martori,inclusiv preotul satului care este si nas la copil..vreau o soluție care sa ma ajute in instanta sa pot dovedi ca spun adevarul..si ea si familia ei minte..

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Proba cu detectorul de minciuni nu este o proba admisa in instanta fiind doar o posibilitatea de orientare asupra veridicitatii celor spuse.
Nicio instanta nu va va admite aceasta proba.

Am nevoie de aceasta proba in instanta in legatura cu custodia copilului.cum pot cere sa mi se aprobe detectorul de minciuni si cat de mult ajuta.