avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - succesiune, probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - succesiune, probleme

Suntem 4 frati ,tatal nostru a decedat in anul 2016. Doi dintre frati ,impreuna cu mama intr-o casa, iar eu cu un frate in cealalta,la alta adresa. Toti ai mei sunt foarte violenti cand consuma bauturi alcoolice,inclusiv fratele cu care locuiesc. Tinand cont ca locuiesc impreuna cu sotia si doi copii minori,cel mai mic in varsta de nici 1 an,m-am separat ,astupand inclusiv geamurile care dau inspre fratele meu,acesta amenintand ca le sparge si ca ne da foc daca nu plecam. El nu contribuie nici la plata energiei electrice ,iar pompa din fantana o intrebuintam doar cand are el chef. As dori sa deschid succesiunea insa nu stiu cum se poate proceda tinand cont ca ei nu au mai platit la ambele case impozitul,acesta fiind in jur de 10.000 de lei noi
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme grave cu familia soțului ContSters472176 ContSters472176 Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii intr-o casa ,in care locuieste si fratele ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)