avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate muresansandu

Activitate muresansandu

Răspuns la discuția Amenintare prin telefon


Petre Enache a scris:

Primul pas, va angajați un avocat bun. Al doilea pas ii încredințați lui rezolvarea acestei probleme si veți colabora cu el si organele de urmărire penală. Dacă V a continua persoana in cauza cu amenințările, cu siguranța veți avea un caz solid. Succes!

Va multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot face o plangere pe baza unui apel telefonic in care o persoana ma ameninta ca imi face rau.
Si daca se poate sa imi spuneti si cum ar trebui sa procedez corect.
P.S: Acea persoana a mai avut antecedente penale.
Multumesc anticipat.
Credeam ca va trebui platita o anumita taxa. Multumesc.

elenazan a scris:

Si intrebarea dvs.care este?
Aveti obligatia depunerii D200, atasati raportul de venituri primit de la firma de pariuri si asteptati pana fiscul va emite pe numele dvs.o decizie de impunere.

Salutare,
O sa va arat direct mesajul:

Stimate Muresan Sandu,

Având în vedere cadrul legislativ în vigoare din România, dorim să te informăm cu privire la retragerile efectuate din contul tău de jucător de la Casa Pariurilor, în perioada 1.01.2017 - 31.12.2017.

Această informare a fost realizată în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal (Articolul 110, Alineatul 12, litera a). În baza acestor dispoziții îți punem la dispoziție documentul aferent, unde vei regăsi lista retragerilor efectuate. Conform prevederilor de la litera b a aceluiaşi articol, Casa Pariurilor va informa Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la retragerile tale efectuate în 2017.

DOCUMENTUL VENITURILOR REALIZATE POATE FI DESCĂRCAT DE >>> aici

Îndatorirea noastră este să informăm, obligativitatea ta, conform legislației în vigoare, este să completezi Declarația 200, ce poate fi descărcată de pe site-ul anaf.ro, şi să o depui până în data de 25 mai 2018, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală de care aparții.

Având în vedere faptul că societatea noastră nu este specializată în oferirea de consultanță fiscală, te rugăm să iei legătura cu un consultant fiscal sau cu autoritățile fiscale competente în cazul în care ai mai multe întrebări sau nelămuriri cu privire la acest raport informativ.

Pentru alte nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa de email suport@casapariurilor.ro.

Mulțumim,
Echipa Casa Pariurilor

PS: Scuze daca am gresit categoria forumului.
Răspuns la discuția Notificare de la locul de munca
Si trebuie sa ma prezint la sediu sau sa fac un lucru anume?
Răspuns la discuția Notificare de la locul de munca
"SC ARAMIS INVEST SRL, avand sediul etc, reprezentanta prin dl. X in calitate de Director General, formuleaza prezenta

NOTIFICARE

de incetare a contractului de munca incepand cu data comunicarii in temeiul art. 31 alin. (1) alin. (3), din Codul muncii - Legea 53/2003 inregistrat in registrul general de evidenta a salariatiolor cu nr. 10391 din data da 27.06.2017 dlui. Muresan Sandu angajat/a a societatii noastre in functia X.

Compartimentul resurse umane va duce la indeplinire prezenta.
Prezenta notificare poate fi contestata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul Maramures.

Data emiterii. Semnatura responsabil resurse umane"
Buna ziua. Am fost angajat la o firma doar pe timp de vara, in care am stat acolo doar o luna. Dupa care am vrut sa merg la lichidare doar ca unul dintre sefi erau in concediu de 3 saptamani, asa ca m-am gandit ca o sa ma dea ei afara pentru absente nemotivate. Acuma dupa aproximativ 2 saptamani de cand nu am mai fost la munca am primit o Notificare doar ca nu prea inteleg se spune acolo. Daca m-ati putea ajuta lasati un comentariu si daca este nevoie voi cita si Notificarea.