Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Fără partaj nu puteti.
Tocmai asta e si scopul partajului: să se stabilească partea dvs.
Mergeti la banca si solicitati datele executorului.
Banca nu primeste decat o adresa de infiintarea popriri nu si titlul executoriu.
Incercati cautare pe intrgul portal nu numai pe judecatoria de care apartineti.
Mai poate fi vorba si de o poprire de la fisc care se face direct, fara a trece pe la judecatorie.
Viorica Sobo a scris:
Buna seara.Sunt despartita de sotul meu din 1996 si avem un apartament pe care suntem amandoi proprietari.Va rog sa-mi spuneti ca pot face ca sa trec pe numele baiatului nostru partea mea de apartament acum cat sunt in viata.Va multumesc.
Ati facut partaj cu fostul soț?
Viorica Sobo a scris:
Buna seara.Sunt despartita de sotul meu din 1996 si avem un apartament pe care suntem amandoi proprietari.Va rog sa-mi spuneti ca pot face ca sa trec pe numele baiatului nostru partea mea de apartament acum cat sunt in viata.Va multumesc.
Ati facut partaj cu fostul soț?
Potrivit legislatiei in vigoare la aceacdata, salariata care a încetat activitatea fiind gravidă sau pentru a-şi creşte un copil pînă la împlinirea vîrstei de 7 ani. beneficiază de vechime neîntreruptă în aceeaşi unitate daca s-a încadrat în termen de 90 de zile de la încetarea motivului pentru care nu a mai lucrat.
In speta, punctul meu de vedere este ca, perioada la care va referiti constituie vechime in munca si se ia in considerare la pensie.