buna ziua problema mea este cu posta din localitate nu imi livreaza la timp indemnizatia. cand miau dat prima oara indemnizatia mia dato pe data de 15 odata cu alocatia.urmatoarea luna a intarziat cateva zile a 3 luna mia dat alocatia pe 10 ale luni si pe 20 si intodeauna postarita zicea ca nu e ea de vina.luna asta mia dat alocatia pe pe 15 si indemnizatia a zis ca o da peste o saptamana can a fost vb sa dea indemnizatia a zis ca nu are bani posta. ca nu stie cand se da bani si a ajuns de cand se livra bani de indemnizatie de pe 10 ca sa se dea pe data de 27.
Buna ziua reviu numele meu este Niculae Costel si reviu cu raspuns dupa ce mam luat la cearta cu patronul a aceptat sami semneze actele pt post natal si sami mai plateasca inca 2 zile de munca iam spus sa mi dea in scris motivul pt care ma da afara de la servici si ca o sa ne vedem la tribunal.
buna ziua numeke meu este Niculae Costel. si am si eu o intrebare lucrez de aproape 2 ani la o firma de paza problema este ca a nascut sotia cu o luna in urma si sotia neavand un loc de nk neam gandit ca ar trebuii eu sa intru in concediu de cresterea copilului am facut actele si i leam trimis angajatorului sa mi le semneze si dupa o luna de zile imi spune ca ma dat afara de la servici fara niciun motiv.mentionez ca actele nu mi lea semnat si nici preaviz de 15 zile nu mia dat/ce trebuie sa fac si cum pot sa mai beneficiez de concediu de cresterea copilului