Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

probleme cu angajatorul

buna ziua numeke meu este Niculae Costel. si am si eu o intrebare lucrez de aproape 2 ani la o firma de paza problema este ca a nascut sotia cu o luna in urma si sotia neavand un loc de nk neam gandit ca ar trebuii eu sa intru in concediu de cresterea copilului am facut actele si i leam trimis angajatorului sa mi le semneze si dupa o luna de zile imi spune ca ma dat afara de la servici fara niciun motiv.mentionez ca actele nu mi lea semnat si nici preaviz de 15 zile nu mia dat/ce trebuie sa fac si cum pot sa mai beneficiez de concediu de cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 28 Noiembrie 2017
v-a dat afara cum? a incetat contractul pe ce motiv?
Mergeti la ITM si verificati situatia c.i.m. , dupa care reveniti cu detalii.
Buna ziua reviu numele meu este Niculae Costel si reviu cu raspuns dupa ce mam luat la cearta cu patronul a aceptat sami semneze actele pt post natal si sami mai plateasca inca 2 zile de munca iam spus sa mi dea in scris motivul pt care ma da afara de la servici si ca o sa ne vedem la tribunal.
Sa înțelegem ca raportul de munca nu este incetat?
Nu nu a incetat eu nu am semnat nimic

Alte discuții în legătură

Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul angajator Maximgms Maximgms Buna ziua! Istoria mea incepe asa.., Am lucrat la o firma de transport, si nu mi sa achitat salariul pentru 10 zile de lucru. Leam trimis pe mail o cerere ... (vezi toată discuția)
Concediere art 75 codul muncii maryus22 maryus22 Buna ziua, Lucrez la o statie peco care este administrata de un dealer sunt angajat de 3 ani la aceasta firma.Pe data de 17 octombrie 2012 s-a tinut o ... (vezi toată discuția)