avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdang9

Activitate Bogdang9

Nu, nu știu. N-am avut nici o tangenta cu Bcco sau politia pana în acest moment (cu excepția unei amenzi pt trecere prin loc nepermis)

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti dreptul sa va asiste un avocat.
Nu stiti despre ce este vorba?

Bună ziua,
Astăzi am primit o citație de la BCCO, în calitate de "persoana vătămată", într-un dosar din 2018, cu mențiunea ca dacă nu ma prezint se poate dispune aducerea mea în baza unui mandat. Am sunat la numărul de telefon de pe citație și din discuția cu acel domn (probabil polițist) nu a ieșit nimic concludent, decât faptul ca trebuie sa ma prezint în data menționată și ca nu durează mai mult de 10 minute. Credeți că ar trebui sa ma duc cu un avocat, citația venind tocmai de la BCCO?
Bună ziua,
Recent un ziar local a publicat un articol în care promovau o știre falsa. Deși știrea a fost catalogata drept "fake news" pana și de autorități, cei de la ziar o țin pe a lor.
Din câte am înțeles CNA-ul nu are în atribuții și presa scrisa.
Mulțumesc
cyan a scris:

. Sa va dea in judecata, nu are sanse de castig decat daca masina a avut vicii ascunse care puteau fi identificate numai printr-o expertiza tehnica.

Masina nu a avut nici un defect
Buna ziua,
Recent am postat un anunt de vanzare a masinii, am fost contactat de un domn iar dupa ce a vazut, a verificat si testat masina, am cazut de acord la suma de bani si am facut actele de vanzare-cumparare m-a contactat si mi-a declarat ca este nemultumit de ea, ca nu o mai vrea. I-am spus ca eu nu o mai doresc inapoi si de atunci ma tot suna si ameninta (cu violenta sau ca o sa ma dea in judecata) daca nu o iau inapoi. In acest caz, pot depunde o plangere la politie (nu stiu cum altfel sa scap de el) pt amenintare ( eu sunt plecat din tara) printr-un avocat sau sunt nevoit sa ma intorc in Romania?