avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate calinsas

Activitate calinsas

Buna ziua!
Eu am o mare nelamurie,va rog frumos sa ma ajutati,eu in 1decembrie 2013 am promovat ca functionar public,din grad de inspector asistent,treapta 1 gradatia 3,in inspector principal treapta 3,gradatia 3,mi s-a calculat un salar compus din salar de baza 1163+11%+15%+15% vechime,am ajuns la 1641 salar incadrare,anul trecut trebuia sa se schimbe gradatia din 3 in 4,dar nu s-a intamplat,eu am cerut recalcularea si acordarea sporului de vechime retroactiv,s-a calculat un spor de 2,5%,adica am ajuns cu incadrarea la 1682,va rog sa imi spuneti de ce eu nu pot sa am aceeias incadrare cum au alti colegi cu aceeias vechime in munca,in specialitate ,desi legea permite incadrarea cu o functie similara??????
multumesc pentru promptitudine.

o cale de atac?

stima!
La solicitarea mea privind : >anulare act administrativ + SUSPENDARE EXECUTARE> emis de A.N.I., am primit urmatoarea solutie :<Solutie: Respinge excepţia tardivităţii, respectiv inadmisibilităţii contestaţiei. Respinge acţiunea privind anularea Raportului de evaluare. Respinge cererea de suspendare. Obligă reclamanta la 364 lei cheltuieli de judecată în favoarea pârâtului. >

as dori o inetprtare si o cale de atac!

stima!
Am inregistrat o datorie de 9600 lei in 2001 neplata TVA fiind asociat la o firma. Firma s-a dizolvat, iar debitul a fost trecut asupra mea ca si persoana fizica. La oraq actuala am dobanzi si restante in valoare de 235000 lei.
As dori sa stiu daca pot beneficia de o prescriere avand in vedere timpul care a trecut?(am achitat integral debitul). Sau daca pot beneficia de o reesalonare.
Multumesc!
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc pentru promptitudine.
Achitarea pensiei de intrtinere s-a facut de buna-voie, ultima sentinta precizand obligatia achitarii pana la implinirea a 18 ani.
Sunt divortat si recasatorit.
Din prima casatorie a rezultat un copil caruia i-am pplatit pensie alimentara pana la finalizarea liceului (19 ani). Urmeaza sa se inscrie la o universitate din Danemarca incepand cu luna octombrie.
As dori sa stiu daca am obligatia legala sa- mai platesc pensia alimentara.

Răspuns la discuția Despagubiri legea10/2001
ar exista o cale legala pentru a urgenta transmiterea dosarului spre un evaluator?
Răspuns la discuția Despagubiri legea10/2001
Multumesc pentru raspuns!
Si care ar fi caile prin care as putea trecerea dosarului spre un evaluator?
Sau o actiune la CEDO ar fi utila?
Detin din 2006 o hotarare ramasa definitiva conform careia statul Roman imi va asigura despagubirile cuvenite in urma nationalaizarii in 1950 a unui imobil si aterenului aferent. Din raspunsul primit de la ANRP rezulta ca dosarul meu este extras si se fla in lucru la un consultant.
as dori sa stiu daca am o cale legala prin care sa pot accelera procesul de revaluare si
Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc impreuna cu alte 7 familii.Nu a fost constituita asociatia de locatari.Unul din proprietari care locuieste la ultimul etaj, a procedat la repararea acoperisului, in regim propriu, fara a solicita acordul celorlalti prprietari.
In vederea efectuarii lucrarilor a fost angajata o firma din ungaria.In acest sens a fost incheiat un contract intre firama exectanta si proprietarul apartamentului respectiv, ca persoana fizica, fiind specificat : lucrari de reparatii ale acoperisului apartamentului nr 23 din blocul de la adrsa respectiva.
S-a emis factura si chitanta pentru respectiva persoana in forinti.
Va rog, in urma celor de mai sus, sa-mi specificati daca am obligatia de a contribui financiar la acete lurari. Multumesc.