avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana04

Activitate Ioana04


Pai da.Sa o înfieze.N am știut exact cum sa ma exprim.Nu stiam ca se poate înfia.Toata procedura asta cu infiatul,durează mult?
Va Multumesc
Antoanela Geaman a scris:

Nu e necesar sa va complicati cu recunoasterea copilului.Sotul o va putea infia mai ușor.


Asa este.Cu siguranta cand va creste va stii adevarul.Eu doar vroiam sa stiu cum se procedează si ce trebuie sa facem.
Dapix a scris:

Poate să o înfieze. Asta ar fi procedura legală și morală. Nu-i corect și nici moral să minți copilul. Copilul are dreptul să știe cine este tatăl natural, și cine este tatăl adoptiv.

Recunoaștere copil
Buna ziua.As dorii sa va întreb si eu ceva.
Am o fetita de 2 ani si 7 luni,care este trecută doar pe numele meu.In certificatul ei,la tata,este liniuța.Nu a vrut sa o recunoască,si fiecare cu treaba lui.Eu acuma sunt intr o alta relație,,si as dorii sa va întreb,cum se procedează daca actualul meu partener vrea sa recunoască fetita mea si sa o treacă pe numele lui? Menționez ca inca nu suntem căsătoriți,urmează.
Va multumesc
Multumesc.Si cat costa sa fac testul de paternitate?
Si inca ceva..Este adevarat ca pana in 2 ani am dreptul sa fac toate astea.Cand face copilul 2 ani,numai am voie sa-l dau in judecata si sa cer toate drepturile? (Nu stiu daca este asa,am mai auzit si eu de la alte mamici)..
Buna seara.As avea si eu cateva intrebari..

Am o fetita de 1 an si 3 luni,trecuta pe numele meu,deoarece tatal nu a venit niciodata sa o recunoasca.A dat bir cu fugitii

A telefonat cand fata avea 6 luni si a cerut un test ADN,am acceptat,dar nu am fost cu fetita sa i recoltam sange,ci mi a adus el niste proble care le avea trimise de la Brasov,si i-am recoltat din saliva.De atunci numai stiu nimic de rezultat,nu a dat un semn,nu nimic.Am lasat sa treaca timpul,am crezut ca odata se va razgandii si va venii totusi sa vada fetita..nici gand..Asa ca m-am gandit,nu stiu daca este bine sau nu,dar vreau sa-l dau in judecata,sa vina sa-si recunoasca copilul si si sa i plateasca tot ce-i trebuie.

Vreau sa va intreb,daca testul ADN il va suporta el,sau eu? Si faptul ca il dau in judecata si ca platesc un avocat pt toate astea,cheltuielile le voi suporta eu?Sau el?
Nu prea ma pricep..imi spusese cineva ca suport eu,dar el imi va platii inapoi cand se dovedeste ca,copilul este al lui..

Si inca ceva..El lucreaza ca sofer la firma parintilor,transporta pachete si oameni.Doar ca nu lucreaza cu carte de munca..Ce pensie alimentara ii poate oferii fetitei mele daca nu lucreaza cu carte de munca? Multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția Paternitate,test Adn.
Vrea sa faca testul ca sa stea cu”inima impacata”.Asa s-a exprimat.S-a trezit dupa aproape 6 luni sa faca testul de paternitate.
Nu am de ce sa fiu impotriva,pentru ca fetita este a lui,tocmai de aceea si sunt de acord sa-l fac.Ca sa vada intradevar ca el este tatal,si ca a dat cu piciorul la propriul lui copil.
Pe mine ma interesa daca se poate face testu Adn la Iasi,eu fiind din Bacau si aici nu se face,ma gandeam sa fie undeva mai aproape,ca sa nu fiu nevoita sa merg mult cu fetita.
Răspuns la discuția Paternitate,test Adn.
Fac testul pentru ca asa vrea tatal fetitei.Nu ca vreau eu,sau sa il santajez cu ceva.
Răspuns la discuția Paternitate,test Adn.
Eu nu vreau sa mi recunoasca copilul.Eu vreau doar sa fac testul de paternitate,pentru ca asa vrea el.Si nu stiu unde se poate face testul;ca am inteles ca daca faci la clinici private,nu are valoare juridica in cazul in care voi fi nevoita sa merg mai departe..
Buna seara.Am o fetita de 5 luni,este trecuta pe numele meu,pentru ca tatal ei,nu a venit sa o recunoasca,am rupt legatura,si s-a trezit acuma deodata dupa atata timp sa faca testul de paternitate.I-am spus ca sunt de acord sa l faca.Ce vroiam sa va intreb,eu sunt din Bacau,unde as putea merge sa fac testu,dar sa aibe valoare juridica.La noi in Bacau nu se face.La Iasi se poate face? Va multumesc
Răspuns la discuția Despre paternitate
Si pentru asta trebuie sa fie trecut in certificat ca si tatal la copil? Eu vreau ca el sa nu fie trecut in certificat ca tata ca sa nu ma chinui cu semnaturile daca vreau sa plec undeva.