avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta Adriana

Activitate Nicoleta Adriana

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă sumele sunt datorate periodic, poprirea se validează atât pentru sumele ajunse la scadenţă, cât şi pentru cele care vor fi scadente în viitor, în acest ultim caz validarea producându-şi efectele numai la data când sumele devin scadente. În cazul popririi sumelor de bani din conturile bancare, pentru sumele viitoare, instanţa va dispune menţinerea popririi până la realizarea integrală a creanţei.
Ce--sa-stim-despre-validarea-popririi.
Multumesc pt raspuns. Multa sanatate.
Am inteles. Eu am de la executoru judecatoresc o instiintare prin care este pusa in executarea hotararea executoreasca de plata a pensiei alimentare. Deci ce mai e de facut?
Adica eu sa le fac o adresa ca sa le cer ce? Explicatii sau banii?
Si sa astept raspunsul lor o luna de zile?
Stiti ce raspuns am primit azi de la resurse salarii??
Mi-au spus ca vor incerca saptamana asta sa livreze banii.
In prima faza au zis ca dragii parlamentari ..... apoi ba ca nu sunt calculate concediile medicale.... minciuni. Cand am intrebat unde sunt banii care pe fluturas apar retinuti si de ce nu ii livreaza mi-a zis "mai am si altceva de lucru". Si a inchis. Deci eu ce sa cred? Unde sunt acei bani care pe fluture apar ca sunt trasi?
Tatal are poprire de 4 ani pe salar pt pensia alimentara conform hotararii definitive data de tribunal. Mai mult de atat avem de la un executor si o decizie de punere in executare a hotararii judecatoresti pt ca takata nu s-a multumit doar cu hotararea simpla data de tribunal.
Si toate au functionat bine pana acum in 15.
Toate formele sunt facute. Nu mai este nevoie de nimic in plus. Nu suntem la inceput cu actele. Dar banii nu au ajuns in cont.
Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile.
Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor vira banii retinuti pt pensia alimentara pana nu se va vota o anumita lege in parlament.
As dori sa stiu care este termenul legal in care angajatorul are voie sa tina banii blocati si sa nu ii vireze mamei miorului.
Si este legal ce se intampla??