avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiana1

Activitate Claudiana1

Răspuns la discuția Raspundere penala in caz de boala
Si in caz ca la expertiza i se descopera probleme psihice ce se intampla in general mai departe? avand in vedere ca este si recidivist... doar se amana sau se poate executa pedeapsa intr-o sectie speciala?

POPA GHEORGHE a scris:

Instanta poate dispune efectuarea unei expertize psihiatrice la IML dar este nevoie de acceptul persoanei care urmeaza a fi expertizata.

Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare. Cum trebuie procedat in situatia in care o persoana care urmeaza sa fie judecata are probleme psihice( incearca sa se sinucida fiind internat la spital in coma, unde i se descopera si anumite probleme psihice). Exista vreun penitenciar sau sectie speciala ptr asa ceva sau doar se amana procesul?
Răspuns la discuția Cum se calculeaza \"coada\"
Postexecutorie cred ca ar fi... recidiva a avut loc la 3 ani dupa ce a iesit...
Buna ziua, am nevoie de o lamurire :). Fratele meu a fost condamnat in 2012 la 2 ani si 3 luni. Pts buna purtare si munca, a fost eliberat cu 9 luni mai repede. Acum este judecat ptr delapidare. As vrea sa stiu, cele 9 luni i se vor adauga la noua pedeapsa?
Răspuns la discuția Consecinte delapidare
Delapidare.
Răspuns la discuția Consecinte delapidare
Buna ziua, as dori sa stiu daca medierea si incetarea urmaririi penale este posibila si in cazul unui recidivist
Răspuns la discuția Delapidare
Am citit aceste lucruri, cautam ceva mai accesibil ca inteles :) ptr cei care nu sunt familiarizati cu asemenea termeni
Discuție Delapidare
In 2015 un amic a delapidat firma la care lucra de 7500 de lei. In timpul cercetarii penale a recunoscut fapta desi nu a restituit banii. Stiu ca ii trebuie un avocat, si depinde doar de procuror judecator pedeapsa ce ii va fi aplicata, insa orientativ la ce sa se astepte? Exista sanse sa scape cu suspendare avand in vedere ca e recidivist?