avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta2018

Activitate Nicoleta2018

Răspuns la discuția Legislatie munca
Precizez ca pe tot parcursul anului 2017,am semnat fluturase de salariu,este adevarat ca odata semnate,nu as mai putea sa recuperez nimic de la angajator?
Răspuns la discuția Angajat cu minus la inventar
In regulamentul de ordine interioara scrie ca : angajatii raspund de stocuri,bun si acum ce ar fi de facut daca administratorul:cand introduce in calculator inventar,cu anumite produse lipsa,ne opreste din salariul,lipsa,insa peste o luna,se face din nou inventar si avem lipsa acelasi nr de produse din acelasi sortiment,ce ar fi de facut in acest caz?
Buna ziua,am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta:
Lucrez la o statie peco,in anul 2017,nu am avut concediu de odihna,pe motivul ca nu a fost personal si nu mi s.a putut acorda,tot in acest an,2017,am lucrat luna de luna,depasind nr de ore,adica prestand ore suplimentare,cum as putea sa imi recuperez banii de la angajator pentru orele suplimentare?
Va multumesc
Buna ziua!Lucrez la o statie omv,de aproape 4 ani,de fiecare data cand se face inventar,la 4,5,6 luni,avem minus,este normal ca eu,ca angajat sa platesc,sa.mi fie oprit din salariu timp de 2,3 luni bani pentru acel minus?