avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Activitate Rectificator

Activitate Rectificator

Da,sa dea copertina jos.Cu amenda nu castig nimic.
Nu are autorizatie,prin "proiect "am vrut sa spun "acte"
Buna seara,va deranjez cu urmatoarea problema:
Vecinul a executat o copertina fara proiect care pe alocuri se suprapune acoperisului casei mele cu 20-30 cm.El spune,ca pt a construi din lemn si tigle tip solzi nu trebuie proiect.Ca sa ma reduca la tacere reclama nereguli la o constructie anexa cu o vechime de cca 30 de ani care-mi apartine.Tatal dansului chiar m-a ajutat atunci la anexa respectiva ,nereclamand nicio neregula.
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Va multumesc pentru raspunsuri,par sa se rezolve lucrurile,si daca in viitor am sa ma confrunt din nou cu aceasta problema am argumente solide.
In final ma corectez,"lucrez intr-un atelier si rectific niste piese mici" insemnand "lucrez intr-un atelier de mecanica fina,si rectific filiere de trefilare"
Nu contest dreptul fiecarui persoane de a asculta genul preferat.Dar daca fiecare am avea boxa proprie,ar rezulta o discordanta enervanta.Pentru asta s-au inventat castile de ascultat muzica.Dar va fi greu sa-mi determin colegii sa foloseasca aceasta metoda .
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va multumesc,tin sa precizez din nou,ca partea doua a problemei este muzica de proasta calitate.(de ex manele,muzica de de petrecere)eu prefer alte genuri.Din aceasta problema rezulta marea parte a stresului .
Va multumesc pentru raspuns,mi-a fost foarte de folos , ,si cred ca cele precizate sunt valabile nu numai in cazul muzicii date excesiv de tare,ci si in cazul stresului generat de ascultarea(involuntara) a muzicii enervante .
Va multumesc.Am incercat cu dopuri de ureche si antifoane.As intelege,daca zgomotul ar fi generat de utilaje.Dar cum am scris la inceputul discutiei,ma deranjeaza muzica pusa de colegi.Mi se pare absurd sa port casti "antimanele".Sunt si eu om,daca ar fi vorba de cateva piese n-ar fi problema.Dar dureaza ore,si devine stresant,din cauza asta nu ma pot concentra.
Va multumesc .Cu riscul de a va deranja din nou,va intreb daca exista vreun paragraf sau reglementare care se refera la problema mea?Daca da ,va rog sa trimiteti un citat.
Lucrez intr-un atelier,rectific niste piese mici,acest job necesita concentrare maxima.Din pacate am niste colegi care prefera manele si muzica de petrecere,sunt ascultate prin amplificator chiar la volum maxim deranjandu-ma.Daca protestez,ei spun ca eu nu ma pot adapta si eu trebuie sa ma integrez.Deocamdata nu vreau sa-mi deranjez sefii cu problema asta,de aceea ma adresez dvs cu aceasta problema,as dori sa aflu unde este dreptatea din punct de vedere juridic.
Va multumesc anticipat!