avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate Barnabel

Activitate Barnabel

Răspuns la discuția Testament
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, totusi mai am o nelamurire. Notarita mi-a spus atunci cand s-a facut testamentul sa nu il las pe copil sa afle despre el timp de 6 luni de la deces sau ceva de genu. Imi puteti explica?
Discuție Testament
Am un testament facut de sotul meu decedat prin care imi lasa bunurile mobile si imobile in totalitate, dar el a avut un copil legitim dintr-o casatorie anterioara. Acel copil are vreun drept asupra bunurilor ramase avand in vedere ca el a fost exclus din testament?
Răspuns la discuția Cabluri net
multumesc mult pentru lamuriri
Discuție Cabluri net
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Administratorul a postat un anunt prin care toti propietarii cu acces la internet trebuie sa vina la o anumita data, intre anumite ore sa dea Asociatiei datele de contact ale firmei furnizoare de net in vederea facerii traseului cablurilor a incadrarii lor in protectii speciale. In anunt mai este adaugata o atentionare: Cei care nu se vor prezenta li se vor deconecta cablurile.Nu se admit intarzieri. Intrebarea mea este. Are Asociatia de Propietarii posibilitatea de a exercita acest drept?