avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate mihalicrina

Activitate mihalicrina

As dori sa stiu daca pentru un absolvent de colegiu sanitar care in cadrul cursurilor de 3 ani a efectuat si cursuri de igiena la blocul alimentar atat practic cat si teoretic mai are nevoie de cursuri de igiena pentru a lucra ca si lucrator comercial?
Răspuns la discuția Donatia poate fi contestata?
buna ziua!
Am o intrebare legata de apartamentul pe care parintii vor sa mi-l dea prin cedare,cu conditia sa-i ingrijesc.Am dreptul sa-l pun gaj la banca?Pot fratii mei sa aiba pretentii dupa moartea parintilor?Sau acestia sa se razgandeasca si sa mi-l ia inapoi?
Va multumesc
Răspuns la discuția Donatia poate fi contestata?
MihaelaR a scris:

As dori sa stiu daca o donatie poate fi contestata? Problema e in felul urmator: tatal meu a decedat cu 12 ani in urma , iar mama mea s-a recasatorit acum cativa ani. Inainte de a se recasatori, a donat jumatate din partea sa de apartament viitorului ei sot. Mentionez ca la acest apartament suntem trei mostenitori: mama mea, eu si fratele meu.Anul acesta a divortat si as dori sa stiu daca se mai poate face ceva pentru contestarea acestei donatii? Acum mama mea se afla deja in proces de partaj. Va multumesc anticipat!