avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate cimbet

Activitate cimbet

Buna,am primit astazi!Multumesc ptr. raspunsuri!
Buna ziua,Limita de varsta.Am vorbit cu un coleg acum si a primit dupa 2 luni jumate!Daca nu primesc azi...atunci abia luna viitoare!Nu inteleg ce au ei de castigat,oricum platesc tot din urma...
Buna ziua,am primit decizia de pensionare in 25.06.2021.Cand primesc prima oara pensia?Pana acum nu am primit nimic!Multumesc!
Buna,nu am primit inca raspuns la intrebarea mea.Macar un sfat....
Buna ziua,
deci nu mi-au scanat ultima pagina?
Altfel nu imi explic de ce nu apar anii mei de grupa in datele CNPP.
Am trimis o sesizare la CNPP si nu am primit inca raspuns.
Ce doream sa stiu este" cat este stagiul meu de cotizare in total si cand pot iesi la pensie",pentru
ca vreau sa merg din nou la CNPP pentru lamuriri....
Va multumesc pentru raspunsuri si scuze de deranj....
Anii de grupa au fost inainte de 2000,am facut cont online si apare cartea de munca,dar nu apar grupele.Acestea sunt trecute pe ultima pagina,probabil nu au mai ajuns acolo...cu scanatul!
Buna ziua,este adevarat ca am primit mai multe raspunsuri la cererea mea.Dar am fost la CNPP Timisoara si am facut o simulare pentru pensie.Ei zic ca am 32 ani si 9 luni,nu apar nicaieri anii de grupe,desi sunt trecuti conform legii in cartea de munca.Nu inteleg de ce!De aceea am apelat din nou la un specialist sa fie clar pentru mine datele acestea.Ei au scris sa nu mai fac nici o solicitare 2 ani de zile....Nu stiu ce sa mai fac!Am facut si cont online la CNPP si nici acolo nu apar anii de grupa in cartea de munca.Multumesc!
Stagiu de cotizare!Am stagiu de cotizare de 32 ani si 9 luni in conditii normale,1 an si 10 luni(100%) in gr.I de munca si 7 ani si 9 luni(100%) in gr.II de munca.Mentionez ca sunt nascut in 30.03,1958.Va rog sa imi spuneti cat este stagiul meu de cotizare in total si cand pot iesi la pensie.Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am trimis toate documentele pentru o simulare la CPJ Timis si nu mi-au luat in considerare anii de grupa,trecuti in Cartea de munca conform legii.Nu inteleg de ce,din datele care vi le-am trimis reiese ca pot iesi anticipat la pensie.
Ce nu este in regula?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua,
intre anii 1983 si 1993 am lucrat la o Intreprindere(Ciocanul Nadrag Timis),am gasit unde este arhiva si mi se cere 400 de lei sa imi elibereze o adeverinta pentru grupe.Este normal asa ceva?Eu am trecute grupele in cartea de munca,mai am nevoie de acea adeverinta?Multumesc frumos!