avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare!Am stagiu de cotizare de 32 ani si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare!Am stagiu de cotizare de 32 ani si 9 luni ...

Stagiu de cotizare!Am stagiu de cotizare de 32 ani si 9 luni in conditii normale,1 an si 10 luni(100%) in gr.I de munca si 7 ani si 9 luni(100%) in gr.II de munca.Mentionez ca sunt nascut in 30.03,1958.Va rog sa imi spuneti cat este stagiul meu de cotizare in total si cand pot iesi la pensie.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cimbet , utilizator 14:49, 20 Iunie 2021
Ati mai primit raspuns la aceasta problema
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua,este adevarat ca am primit mai multe raspunsuri la cererea mea.Dar am fost la CNPP Timisoara si am facut o simulare pentru pensie.Ei zic ca am 32 ani si 9 luni,nu apar nicaieri anii de grupe,desi sunt trecuti conform legii in cartea de munca.Nu inteleg de ce!De aceea am apelat din nou la un specialist sa fie clar pentru mine datele acestea.Ei au scris sa nu mai fac nici o solicitare 2 ani de zile....Nu stiu ce sa mai fac!Am facut si cont online la CNPP si nici acolo nu apar anii de grupa in cartea de munca.Multumesc!
Despre ce perioada este vorba?

Carnetul dvs de munca a fost scanat?
Anii de grupa au fost inainte de 2000,am facut cont online si apare cartea de munca,dar nu apar grupele.Acestea sunt trecute pe ultima pagina,probabil nu au mai ajuns acolo...cu scanatul!
Carnetul de munca se scana pana la ultima data mentionata in acesta....

Alte discuții în legătură

Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Derulator Derulator Am 54 ani, o vechime in munca de 30 ani (fara armata si facultate), si lucrand in siderurgie, castig inca aprox. 5 ani la vechimea in munca. Ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare ContSters392093 ContSters392093 Am adeverinta de la CNE cu o perioada de 19 ani ( intre 1996 si 2015 ) in care am fost LEP ( lucrator expus profesional), timp in care am lucrat in zona I de ... (vezi toată discuția)