avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile_N

Activitate Vasile_N

Buna ziua,
Imi poate preciza cineva in ce conditii poate plati o persoana fizica, deocamdata rezidenta in Romania, impozit pe venit in Bulgaria; ce avize, aprobari trebuie sa obtina din Bulgaria (si daca este cazul din Romania) si cat dureaza acest proces ?
Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția afiºare firma concurenta pe site
Mulţumesc mult.
Toate cele bune şi sărbători fericite!
Vasile
Răspuns la discuția Licenta ORDA
Vă salut din nou,
Până la urmă i-am găsit pe net. Poate a avut ceva serverul lor. Dacă aveţi un răspuns legat de comercializare soft şi obligaţiile faţă de ORDA aştept în continuare.
Vasile
O zi bună tuturor!
Am următoarea problemă: intenţionez să fac un site în care apar numele firmei "X" şi al firmei "Y" (concurente) în context spunându-se că produsul "xx" al firmei X este asemănător cu produsul "yy" al firmei Y, care este cel mai bun / lider de piaţă (i se recunoc calităţile, supremaţia pe piaţă), dar că "xx" este mai ieftin. La folosirea numelui produsului sau al firmei lider folosesc şi simbolul de marcă înregistrată ®.
Aş încălca prin afirmaţii de acest fel vreo reglementare (internă sau internaţională) ?
Eu înclin să cred că nu dar mi s-a spus că s-ar putea.
Poate cineva să mă ajute să ies din dilema asta ?!
Mulţumesc mult.
Vasile
Răspuns la discuția Licenta ORDA
Salutări la toată lumea!
Am si eu aceeaşi problemă ca şi Stef9. Daca are cineva un raspuns mi-ar face si mie un bine dacă l-ar posta aici. Până una-alta constat ca www.orda.ro nu mai este de găsit pe net. ªtie cineva, ceva despre chestia asta ?
Admin, ce zici ?! :O
Mulţumesc frumos.