avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozit pe venit in Bulgaria
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

impozit pe venit in Bulgaria

Buna ziua,
Imi poate preciza cineva in ce conditii poate plati o persoana fizica, deocamdata rezidenta in Romania, impozit pe venit in Bulgaria; ce avize, aprobari trebuie sa obtina din Bulgaria (si daca este cazul din Romania) si cat dureaza acest proces ?
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)
Cass pentru persoane care nu realizeaza venituri in romania 2016 anca_marya anca_marya Buna ziua, In cazul in care o persoana cu domiciliul in Romania si resedinta in alta tara, realizeaza venituri si plateste asigurari medicale in tara in ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)