avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate Madalan Adrian

Activitate Madalan Adrian

Buna ziua. Cand am lasat dosarul in birou mai erau 2 functionari. In plus in primarie sunt montate camere video . Sa ma duc la politie sa solicit sa verifice inregistrarile de pe holul primariei.
Am depus la primărie Proces verbal de receptie a lucrarilor pentru o mica modificare in apartament. L-am lasat la un functionar de la Urbanism. A doua zi am sunat sa- mi comunice numarul de inregistrare. A zis ca l-a inregistrat si este pe birou la domn primar. Intrebare nr. 1 Procesul verbal trebuie să îl semneze primarul.? Eu sunt investitorul pana la urma si proprietarul apartamentului. Mai mult au trecut 20 de zile si Procesul verbal de receptie a lucrarilor e tot la primar pe birou. Am încercat să vorbesc cu primarul m-a ignorat de parcă ar fi Zeu. Am solicitat functionarului public de la Urbanism nr. de înregistrare și zice că e trecut pe dosar iar dosarul e la șefu - primar. Ce pot face în situația asta? Procesul verbal trebuie să îl duc la OCPI pentru intabularea modificărilor....dar nu vrea mușchii primarului să mi-l dea.
Am depus toate actele şi avizele inclusiv expertiză atasate la cererea pentru A.C. în data de 02.08.2018 , am de la salubritate, mediu, ISC viza spre neschimbare DT practic tot ce mi s-a cerut prin certificatul de urbanism numai că Primarul nu vrea sa semneze autorizația. Nu mi s-a solicitat completarea cu niciun document. Dar diriginte de şantier mai trebuie?
Primăria a depășit termenul legal privind emiterea unei autorizații de construire, conform prevederilor stipulate în LEGEA nr. 50/1991, actualizată 2018, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. Sunt în a 37 zi și încă mai aștept. Există cumva vreo aprobare ,,tacită,, după curgerea termenului de 30 de zile prevazut de lege. Mă pot apuca de execuția lucrărilor fără să fiu în posesia A.C. Care sunt pașii de urmat după ce am A.C. eu având o modificare foarte mică practic doresc să creez un gol sub o fereastră aprox. 90x80 cm. să fac o ieșire în balcon direct din bucătărie. Lucrările le voi executa în regie proprie. Trebuie să fac adresă către ISC și Primărie începere lucrări? Îmi trebuie diriginte de șantier practic e o zi de lucru. Trebuie adresă către cine la finalizarea lucrării. Mulțumesc anticipat.
Devizul general al proiectantului in vederea emiterii unei autorizatii de constructie este facut in lei si euro. De la primarie mi se solicita sa merg iar la proiectant sa-l refaca NUMAI in lei sub pretextul ca asa este in legislatia valabila la data de 26.07.2018. Va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta clarificare. Trebuie obligatoriu numai in LEI sau este un abuz din partea functionarului primariei.