avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tergiversare comunicare număr de înregistrare PV ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tergiversare comunicare număr de înregistrare PV recepție

Am depus la primărie Proces verbal de receptie a lucrarilor pentru o mica modificare in apartament. L-am lasat la un functionar de la Urbanism. A doua zi am sunat sa- mi comunice numarul de inregistrare. A zis ca l-a inregistrat si este pe birou la domn primar. Intrebare nr. 1 Procesul verbal trebuie să îl semneze primarul.? Eu sunt investitorul pana la urma si proprietarul apartamentului. Mai mult au trecut 20 de zile si Procesul verbal de receptie a lucrarilor e tot la primar pe birou. Am încercat să vorbesc cu primarul m-a ignorat de parcă ar fi Zeu. Am solicitat functionarului public de la Urbanism nr. de înregistrare și zice că e trecut pe dosar iar dosarul e la șefu - primar. Ce pot face în situația asta? Procesul verbal trebuie să îl duc la OCPI pentru intabularea modificărilor....dar nu vrea mușchii primarului să mi-l dea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! Chiar nu e in regula! numarul de inregistrare se ia dintr-un registru in care sunt inscrise asemenea acte si se scrie pe dosar. Nu invers! intai se scrie pe dosar la intamplare si apoi se mentioneaza intr-un registru. Exista un motiv pentru care va tot amana. Mai grav este ca nu aveti nicio dovada a depunerii dosarului.
!!! El poate sa si dispara. Sunteti constient de acest lucru? solicitati in scris, cu numar de inregistrare de data aceasta, sa vi se comunice nr. de inregistrare la dosarul anterior depus ... ce priveste ... depus la data de...
Buna ziua. Cand am lasat dosarul in birou mai erau 2 functionari. In plus in primarie sunt montate camere video . Sa ma duc la politie sa solicit sa verifice inregistrarile de pe holul primariei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Nu o sa va dea nimeni vreo inregistrare. Masura s- ar putea dispune doar in cazul unei anchete. Mergeti fara razboi si incercati o rezolvare cu o cerere scrisa. Si cu vorba dulce. Deocamdata. Politia acum nu cred ca poate face ceva. Sigur nici nu va vrea, fiind vorba de primarie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele nerespectari distantei legale intre case miha25 miha25 buna as vrea si eu daca se poate un scurt raspuns .Ma chinui de 7 luni de zile sa imi fac actele necesare pt a putea beneficia de nr la casa noua cei de la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie finala elgrecone elgrecone La terminarea constructiei unei case s-a incheiat procesul verbal de receptie finala semnat de arhitect,proprietar,comisie,primarie,numar de ... (vezi toată discuția)
Obtinere proces verbal receptie finala casa mitrelcatalin mitrelcatalin Buna seara , M-ar interesa daca mapoate sfatui cineva cum trebuie sa procedez pentru obtinerea procesului de receptie finala pentru o casa nou construita . In ... (vezi toată discuția)