avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate Floarea Ana

Activitate Floarea Ana

Bună seara, am o întrebare. De foarte mulți ani de zile eu împreună cu familia mea lucrăm un pământ,mai exact cineva acum 15 ani de zile ne-a pus la dispoziție 2 ha de pământ ca să semănăm ce dorim, sa îl lucram noi. Persoana respectiva a decedat acum câțiva ani iar noi de atunci am ținut legătura cu o nepoata a persoanei decedate știind ca pământul este al ei acum dupa moartea titularului. De puțin timp am aflat ca acel pământ a fost vândut dar nu se știe la cine, am sunat la cartea funciara dar proprietar în acte este în continuare persoana care a decedat. Cum as putea sa găsesc proprietarul care deține acum acel pământ dacă în Cartea Funciara și la Primărie arata tot numele persoanei decedate. Va mulțumesc!
Va rog frumos dacă se poate sa îmi spuneți mai exact ce trebuie făcut. Am fost la Casa de asigurari de sănătate dar de acolo ni sa spus sa mergem la Finanțe ca să se asigure mai întâi.
Daca se poate sa îmi spuneți tot ce trebuie făcut, cum trebuie sa procedam. Va multumesc!
Bună ziua, am o întrebare dacă ma poate ajuta cineva. Fiica mea este însărcinată în 2 luni și nu a fost angajată cu carte de munca, nu poate beneficia de indemnizatie de creștere copil pana la 2 ani. Din câte am înțeles se poate face ceva contract de 1% cu casa de asigurări de sănătate și trebuie sa cotizeze o anumita suma de bani pe luna timp de 6 luni ca să primească după ce naște ceva indemnizatie de maternitate. Dacă se poate vă rog să îmi scrieți tot ceea ce trebuie făcut pentru a putea primi aceasta indemnizatie. Va multumesc!
M-am interesat la Evidența Populației, si la Direcția Generală de Pașapoarte,am fost chiar și la sediul Politiei de la mine din localitate dar peste tot unde am întrebat și m-am interesat, cei de acolo ma trimiteau când într-o parte când în alta sa caut, o bulversare totala. Nu știu unde sa mai apelez, chiar nu exista nici-o instituție care m-ar putea ajuta? ii stiu actualul nume și ultimul domiciliu (Franța) cnp-ul, am chiar și un număr de pașaport care ia aparținut acesteia. As dori doar sa aflu un număr de contact, o adresa sau cel puțin sa știu dacă mai este în viață,daca mai trăiește.

georgiana.td a scris:

Adresati-vă cu o cerere de furnizare informații la Servicul de Evidența Persoanei de la locul dvs. de domiciliu. Aceștia vor face verificări, si dacă mama este în viață și dorește să ia legătura cu dvs. , vi se vor transmite datele acesteia de contact.
Dacă este stabilită în altă țară în mod legal, adresa de domiciliu ar trebui să o dețină cei de la Direcția Generală de Pașapoarte.
Începeți de la evidență și vedeți ce aflați .

Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana(este vorba despre mama mea) daca ii stiu numele actual ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata din Romania ,am aflat ca ar fi stabilita in Franta cu un alt nume si nu stiu cum sa ii gasesc o posibila adresa sau un nr de telefon ca sa pot sa reiau legatura cu ea . Va rog sa imi scrieti cei care ma pot ajuta ,va multumesc !
Răspuns la discuția Gasire persoane
Va multumesc frumos ,am incercat sa o caut dar fara nici un rezultat .
Răspuns la discuția Gasire persoane
Este vorba despre mama mea de care nu mai stiu nimic de foarte mult timp ,tot am incercat sa o caut dar in zadar ,cum v-am spus am aflat ca ar fi stabilita in Franta ,ii stiu data nasterii ,cnp-ul si numele actual .
Răspuns la discuția Gasire persoane
alta cale nu ar mai fi ?
Buna ziua ,cum pot sa gasesc o persoana daca ii stiu numele ,cnp-ul si tara unde se afla ?? Persoana pe care o caut este plecata de foarte multi ani din Romania ,am aflat ca ar fi stabilita in Franta cu un alt nume si nu stiu cum sa ii gasesc o posibila adresa sau un nr de tel ca sa pot sa reiau legatura cu ea . Va rog sa imi scrieti cei care ma pot ajuta ,va multumesc !