avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate camelia luminita

Activitate camelia luminita

Bună ziua. Poate proprietarul unei case sa inchirieze camere ,în regim hotelier, fără acordul vecinolor?! Dacă nu , există raspundere legala? Mulțumesc.
Bună ziua.Sotul moștenitor al soției defunctei, în calitate de coproprietar, este obligat să plătească taxe și impozite, în condițiile în care acesta este scutit de la plata acestora, fiind persoană cu handicap? Dacă nu ,în ce bază legala ? Cum se poate contesta decizia Primăriei? Mulțumesc
Răspuns la discuția dreptul de calatorie minor
Multumesc.Eu am castigat in intanta pe perioada nedeterminata.Mai trebuie solicitat la fiecare 3 ani?
Răspuns la discuția dreptul de calatorie minor
Ce inseamna motive intemeiate? De exemplu ,violenta economica,exprimata prin lipsa sau sporadica contributie financiara la cresterea si educarea parintelui? Abandonul? Violenta psihica ,hartuirea..In alte state europene constituie motive inteemeiate. La noi? Multumesc.
In urma lipsei acordului unuia dintre parinti ,ca fiul sau minor sa calatoreasca in afara tarii, am castigat in final,dreptul copilului de a calatori in strainatate doar in luna august, in afara programului de vizita,pe care tatal oricum nu il respecta.Conform cu noua lege privind calatoria minorilor,e posibil ca sa pot calatori cu acesta si in restul anului ? Ce demersuri sunt necesare?
In conditiile in care un parinte lucreaza ,,la negru,, nu isi declara veniturile la Finante,dar se lauda in privat sau pe retele de socializare, cu venituri si castiguri materiale ,premii in masini samd. ,se poate obtine majorarea pensiei alimentare ?