avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Activitate KINGA LUPEA

Activitate KINGA LUPEA

Răspuns la discuția Trafic de Droguri
de arrest preventive nu poate fi vorba daca imprejurarile au fost asa cum sustii
Răspuns la discuția Trafic de Droguri
Avand in vedere cele afirmate de tine nu cred ca se va incepe urmarirea penala fata de tine dar in cel mai rau caz daca vei fi trimid in judecata si vei merge pe art.320 indice 1 Cp.p. vei primi 6 luni cu suspendare
corectez : art.320 ind.1 nu impune si recunoasterea incadrarii juridice
corect asa si este!pt ca inculpatul recunoaste doar faptele iar art.320 ind 1 se refera l si la incadrarae in acest sens a se vedea si alin6 din acelasi art.
oricum depinde de fiecare judecator in parte cum interpreteaza aceste prevederi.
cauza a ajuns la curtea de apel si in ca nu am solutia
Da dar atunci ce sens are aliniatul 6 din art.320 indice 1C.proc.pen.?
La judecarea in prima instanta a infractunii de omor calificat am solicitat in favoarea inculpatului aplicarea art.320 indice 1 C.proc.pen dar inainte am soliciat si punerea in discutie a schimbarii incadrarii juridice in lovituri cauzatoare de moarte fara administrarea de probe noi ci doar in baza celor instrumentate la urmarirea penala
Judecatorul mi-a spus ca e imosibil sa solicit asa ceva si nu a pus in discutie aceasta problema lasand cauza in pronuntare?
Ce parere aveti?:(
In cazul incheierii unui contract de intretinere intre un creditor si doi debitori care se obliga sa presteze intretinere in mod egal dar unul dintre debitori nu si-a executat deloc partea din obligatie, ce poate solicita celalat debitorpentru care obligatia a devenit impovaratoare.Debitorul de buna-credinta ar vrea rezolutiunea contractului dar si recuperarea cheltuielilor ce reveneau celuilalt debitor.
Răspuns la discuția instrainare bunuri dupa divort
Daca pe contractul de vanzare-cumparare figurati amandoi nu puteti vinde fara fosta sotie.Trebuie sa introduceti o actiune in constatare pentru a se stabili contributia dvs exclusiva.
Răspuns la discuția desfiintare SRL cu doi asociati
Cel mai bine ar fi sa vindeti societatea ramaneti si cu niste bani.
Da .Codul muncii permite incheierea contractului individual de munca pe perioada determinata de doua ori consecutiv iar termenul maxim al contractelor nu poate depasi 24 luni.