avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Activitate Simona_c85

Activitate Simona_c85

Multumesc!
Buna ziua!
Tatăl meu dorește să iasă la pensie.
El spune că deși are consemnată vechimea în cartea de munca ar avea niste sporuri si o anumită grupa de munca ce l-ar avantaja in momentul depunerii acestui dosar la casa de pensii.
Este o firma la care a lucrat intre anii 1974-1978 , în județul Alba ( deși el locuiește de mai bine de 30 de ani în Arges) .Firma se numeste Tch Bucuresti, Santier 3 Șugag.
În acest caz unde ar trebui sa ne adresăm ca sa găsim arhivele firmei si sa solicităm acolo eliberarea unei adeverințe?
Multumim.
Multumesc mult!
Documentul despre care vorbiti dvs nu se numeste aviz epidemiologic? Eu îl primesc de la medicul de familie dar , în ciuda faptului că e un document care atesta ca fata e sanatoasa, ea spune că fetita s-a îmbolnăvit peste noapte ( lucru fals) si nu ne primește în unitate.
Asta incercam sa spun.Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect.Am aviz si totusi asistenta ne respinge!! Nu ne da voie să intram .Acel aviz este valabil 48 de ore.Eu il iau azi, iar maine dimineata asistenta spune că fetita e bolnavă și ca avizul nu e valabil!!
Ce se poate face?
Buna seara!
Ce pot face cu o asistenta de grădiniță care deși am aviz epidemiologic ca fetita e sănătoasă și necontagioasa pt a intra în colectivitate, ea imi refuza sa intru cu copilul in unitate găsind motive false. În aceeași zi merg la medicul de familie, cer consult , din nou, pentru copil si imi spune ca e sănătos.
Cum as putea sa procedez legal astfel încât să trec de această asistenta care am inteles ca asteapta șpagă pt a ușura accesul în unitatea de stat de preșcolari?