avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate LoredanaM18

Activitate LoredanaM18

PENTRU A LUA O CASA. de aceea s-a vândut aoartamentul. Dupa cum am scris deja de 2 ori, in urma celor discutate cu broker ul, asigurarea ca ma încadrez pentru casa pe care o doresc, am vândut si am mers la semnarea actelor pentru dosar. Atunci preluandu-ma un coleg de al broker ului, mi a spus ca nu este deloc ada cum ni se spusese. Sper ca sunt destul de clara. Va mulțumesc

ibn a scris:

Ceva nu se leaga din cele ce spuneti. La un "broker de credite" se merge atunci cind doriti sa luati un credit. Daca doresti un credit, de ce ati vandut apartamentul? Ce sa faceti cu banii? Care e aranjamentul? Miroase putin a inselatorie. Daca v-a spus ca va incadrati la banca X puteati merge direct la banca. De ce sa folosesc si sa platesc un intermediar? Oricum va doresc scucces!

-am tinut legatura cu un broker de credite, a cerut detaliile necesare simularii, mi s-au expus diverse oferte ale bancilor, asigurandu-ma ca fara probleme ne incadram la creditul respectiv
-pe baza acestui lucru, s-a vandut imobilul in care locuiam, am mers la semnarea creditului la aceasta firma de brokeri, m-a preluat altcineva si practic a zis ca nu este deloc asa cum mi s-a spus, nu ma încadrez etc.
- acum nu am nici unde locui, din cauza incompetenței broker ului care a spus ca este totul in regula, când nici nu știa ce face

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, sunt necesare mult mai multe detalii despre situatia dvs. Nu se intelege nimic din problema pe care incercati sa o expuneti.

Buna ziua, am discutat timo de 3 luni cu un broker de credite, simulare etc, mi s-a spus ca totul este in regula, se aproba. Am vandut imobilul, si apoi mi s a spus ca nu este nimic in regula. Pot da in judecata acea persoana pentru informatiile complet eronate, care au dus la faptul l ca am ramas fara casa, fara credit? Mulțumesc
Bună ziua! Doresc să deschis salon de frizerie canina, se pot depune actele pentru deschiderea firmei cât încă sunt în curs pe baza unei adeverințe, sau după obținerea fizica a diplomei de calificare? Mulțumesc
Multumesc, insa este vorba de un contract de colaborare.
Buna ziua, doresc sa practic o activitate independenta, sa platesc cartea de munca personal. Am un contract suspendat si ma intereseaza pentru un contract partial care este contributia la stat.

Multumesc frumos!
Răspuns la discuția ccc
Buna seara, va rog o lamurire:
Dacă fiind in ccc demisionez de la locul de munca unde aveam activitatea suspendată, ma angajez altundeva, suspend indemnizatia si primesc stimulentul.. dupa 3 luni trebuie sa mă întorc acasa, mai pot relua ccc-ul si indemnizația? Multumesc !
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Permiteți-mi încă o intrebare, indemnizația se va suspenda din ziua in care s-a depășit plafonul/ an calendaristic? Multumesc din nou!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Va mai deranjez cu nelamurirea: an calendaristic = până la 31 dec 2019, iar din 1 ian 2o20 o ia de la 0 (zero) ? Sau se calculează oct 2019- oct 2020. Multumesc !
Răspuns la discuția Ccc si stimulent de insertie
Multumesc!