avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate dvalica

Activitate dvalica

Nu știu ce să aleg între contract de munca individual și pfa cu norma de venit sau doar contract de muncă. Menționez că lucrez în domeniul IT.
Mulțumesc
Constituie infracțiune dacă citești corespondența sau mail-urile din telefonul soțului sau iubitului....?
Răspuns la discuția Donație
Mulțumesc pentru răspuns.
Discuție Donație
Aș dori să știu dacă mă pot răzgândi în ceea ce privește donarea unui apartament unuia dintre nepoții mei minor. Apartamentul l-am donat cu acte la notar.Între timp eu nu mai am unde locui și aș vrea să-mi retrag donația. Se poate? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Impozitul pe apartament 2017
Mulțumesc.
O primăvară frumoasă și mult succes.
Valică
Bună ziua,
Apartamentul deținut e pe numele meu și al soțului .Până acum primăria emitea pentru impozit, o singură chitanță pe numele la amândoi. Dar, anul acesta, în loc de o chitanță, am primit două, una pe numele meu cu jumătate din suma plătită și una pe numele soțului, cu cealaltă jumătate. Există vreo specificare expresă în lege referitor la asta?
Mulțumesc
Bună ziua,
am următoarea situație: angajata este în concediu pentru creșterea copilului mic. A rămas gravidă și va naște cănd actualul copil va avea 1 an și 5 luni. Cum trebuie să procedez? Care sunt etapele de parcurs?
Cu mulțumiri
Aș dori, dacă-mi poate spune cineva,
care sunt, conform legislației din 2015, documentele eliberate de angajator necesare întocmirii dosarului pentru indemnizație creștere copil ? și de unde pot downloada tipuri de adeverințe sau formulare tipizate necesare.
Cu mulțumiri
dvalica
Răspuns la discuția Lg.50/1991
In certificatul de urbanism eliberat de Primarie este reglementată distanța până la clădirile vecine?