avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate EMARA

Activitate EMARA

Multumesc pentru raspuns.
V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati raspunde la si intrebarea: Este legal ca cineva sa isi asume rolul de “administrator tehnic” desfasurand activitati specifice administrarii tehnice a blocului , fara a fi atestat ca administrator de condominii?
Pentru administrarea acestui condominiu, exista incheiat contract cu firma specializata doar pentru activitatile de contabilitate si casierie.
- Activitatea de administrare tehnica si intretinere a proprietatii comune este desfasurata de presedintele asociatiei care, desi este ales din martie 2018, presteaza aceasta activitate necorespunzator si fara a fi atestat ca administrator de condominii.
- In Legea196/2018, art. 46 (4) se specifica: “La asociaţiile de proprietari din condominiile care cuprind maximum 10 unităţi de proprietate imobiliară, dacă adunarea generală hotărăşte în acest sens, preşedintele asociaţiei de proprietari poate îndeplini şi funcţia de administrator.
- Are voie dl. presedinte sa cumuleze, pentru aceasta asociatie de peste 300 apartamente, functia de presedinte cu cea de administrator tehnic, mai ales ca isi asuma rolul de “administrator tehnic” fara a fi atestat ca administrator de condominii?