avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate marina12.06

Activitate marina12.06

Multumesc mult pt raspuns!

Cornel Vasile a scris:

Părinţii care se întorc la muncă după finalizarea concediului de creştere a copilului, adică după vârsta de doi ani, respectiv trei ani, a copilului cu dizabilități primesc stimulent de inserție în valoarea de 650 de lei.

De asemenea, puteti reveni la munca si inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.



Cornel Vasile a scris:

Nu indeplineste conditiile ?

Nu le îndeplinește.
Tatăl copilului nu poate sa intre in CCC.
Va rog sa imi spuneti cand trebuie sa revin la serviciu din CCC pt a beneficia de stimulent de inserție.Mentionez ca cel mic împlinește 2 ani in 6 februarie. Multumesc
multumesc mult pt raspunsul prompt!
Buna ziua,

Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in februarie 2021. As vrea sa imi schimb locul de munca pana intru in concediu prenatal(decembrie). Va rog sa imi spuneti daca la calcularea indemnizatiei de crestere copil se va lua in calcul venitul obtinut anterior de la vechiul job+ venitul obtinut de la noul job (cateva luni vor fi) sau exista posibilitatea sa nu primesc deloc indemnizatie de crestere copil datorita schimbarii de job.

Va multumesc!
Indemnizatie de crestere copil in caz de schimbare loc de munca
va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti privind urmatoarea speta: daca am doua contracte de munca a cate 8 ore si imi iau concediu medical, este legal sa prezint formularul emis de catre medic numai la unul din angajatori(unde am venitul mai mare) iar la celalalt angajator sa imi iau concediu de odihna pt perioada respectiva?Multumesc
Discuție Rezidentiat
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie:sunt la rezidentiat, am contract full time la spital(35 ore/sapt., orar zilnic nespecificat in CIM) ,dar cu detasare la facultate pt stagii pt toata perioada rezidentiatului. Pot sa ma angajez la un alt spital,pe un contract full time?
Va multumesc!