avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Yza27

Activitate Yza27

Răspuns la discuția Drepturile copilului..
Mi se pare ca nu ati inteles bine !fiul meu a vorbit cu un coleg si i a zis despre un alt coleg ca e noob referinduse ca e nepriceput la jocurile video. daca ati auzit de protectia datelor la acea lege ma refeream.
Răspuns la discuția Drepturile copilului..
Faptul ca un mesaj privat a fost distribuit .la asta ma refer .copilul e minor i ar invatatoarea nu a avut acordul meu de a distribui mesajul .

adriandimitriu a scris:

la ce drepturi va ganditi, mai precis? doar nu va ganditi sa-l faceti responsabil pe pustiul de 10 ani

Fiul meu in varsta de 10 ani a vorbit pe whatsapp cu un coleg , a trimis si mesaje vocale ,printre care ,un mesaj continea cumva o jignire despre alt coleg ,a folosit expresia "noob" referindu-se la faptul ca acel alt coleg este nepriceput la jocurile online.Acest coleg a distribuit acel.mesaj si a ajuns la doamna invatatoare care mi l a distribuit mie .Vreau sa stiu daca drepturile copilului meu au fost încălcate,dat fiind ca a fost o discutie privată,si sa imi spuneti exact cum sa procedez daca au fost încălcate drepturile lui .Va multumesc!
Dar el ma poate obliga sa las copiii la el cand e si ea in preajma ?ei nu sunt căsătoriți.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar dacă ati obtine un ordin de protectie ar fi posibil.
Dar, nu prea pare ca ati avea șanse la o prima vedere.

Buna seara.Am o intrebare :fostul sot sta cu o femeie pe care eu nu o vreau in preajma copiilor.nu ii interzic sa ii vada sau sa ii duca la el .dar conditia e sa nu fie ea in preajma copiilor.El ma ameninta ca ma da in judecata .Cum pot sa o tin la distanta legal pe acea femeie?e un real pericol pt copii.a vorbit urat despre ei iar pe mine ma injura si ma ameninta mereu .
Răspuns la discuția Pivnita blocului
Subsolu tehnic .despre el e vorba .eu vreau sa stiu eu platesc impozit pt acest subsol???
Imi spuneti va rog de ce in impozit ma pune sa platesc si teren intravilan dau ceva de genul.eu locuiesc la bloc si pivnita blocului e ocupata de locatarii vechi .noi cei noi nu avem acces la pivnita .e corect?ce as putea face in privinta asta?vreau sa stiu ce spatiu mi se cuvine mie ?
Discuție Radiere masina
Am cumparat o masina acum 11 ani .dupa vreo 2 ani ,masina fiind foarte veche am vanduto pt piese.Am fost la un birou de radieri si am lasat talonul si actele necesare pt radiere. Dupa atatia ani aflu ca masina nu e radiata.mi a venit de la primarie sa platesc impizitul dar eu nu am talonul masinii .si acel birou nu mai exista .ce pot sa fac ? Cum sa radiez masina?