Fiul meu in varsta de 10 ani a vorbit pe whatsapp cu un coleg , a trimis si mesaje vocale ,printre care ,un mesaj continea cumva o jignire despre alt coleg ,a folosit expresia "noob" referindu-se la faptul ca acel alt coleg este nepriceput la jocurile online.Acest coleg a distribuit acel.mesaj si a ajuns la doamna invatatoare care mi l a distribuit mie .Vreau sa stiu daca drepturile copilului meu au fost încălcate,dat fiind ca a fost o discutie privată,si sa imi spuneti exact cum sa procedez daca au fost încălcate drepturile lui .Va multumesc!
daca am inteles bine, chiar fiul dvs a distribuit/ publicat opiniile sale, sa le zicem nepotrivite.
vestea s-a raspandit printre copii si parinti, dar drepturile copilului apar doar atunci cand invatatoarea intra in discutie?
cred ca doriti sa opuneti acest considerent faptului ca fiul dvs a avut o atitudine care e la limita bullying-ului, pentru care deja exista masuri scolare legale (psiholog, etc).
ar trebui sa verificati daca nu cumva invatatoarea v-a adus acest lucru la cunostinta ca un pas preliminar al unei anchete scolare, deschisa, poate, chiar la cererea "partii vatamate"
Mi se pare ca nu ati inteles bine !fiul meu a vorbit cu un coleg si i a zis despre un alt coleg ca e noob referinduse ca e nepriceput la jocurile video. daca ati auzit de protectia datelor la acea lege ma refeream.