avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate DragosJam

Activitate DragosJam

Nu. Da circul pe vechiul proprietar care nu este nici o contraventie sau infractiune .Dupa legea noua din mai 2018 figura cu auto care nu a perfectionat actele de vanzare cumparare.Am facut ipt acum cateva zile,asigurare etc.Am fost si oprit de politie care mi-au spus de observatia din talon daca stiu de ea si am spus ca da .au zis doar ca nu pot parasi tara. Si am fost oprit si de politia capitalei si in Constanta si in Valcea. Deci cineva nu intelege clar legea. Faptul ca mergi cu un auto la care nu ai perfectionat actele nu e chiar ilegal. Contraventie la legea care spunea ca auto trebuiesc inmatriculate in 30 de zile de la vanzare e din mai 2018 iar aceasta nu lucreaza pentru auto vandute in 2016 si nici nu lucreaza retroactiv. Eu sunt cumparator de buna credinta,inselat chiar.e vreo sansa in instanta daca deschid proces?imi puteti recomanda un avocat care sa se ocupe de cazul meu?
Respectivul de la care am cumparat masina mi-a facut contract de vanzare cumparare intre mine si proprietarul din acte.Fiscal la momentul acela mi-a dat,fiscal pe numele celui din actele masinii.Eu declarat masina la financiar,am luat amenzi cu ea,i-am facut itp si asigurare in mai multe randuri si nu a fost nici o problema.E posibil sa se fi prescris ?DIn cate am inteles proprietarul sa judecat si a castigat procesul e o cumparese din germania iar vanzatorul de acolo a dat-o furata pentru a incasa asigurarea .asta prin 2009 .
Răspuns la discuția Expirare cazier
am fost incarcerat pe 13 ianuarie 2015 . sa inteleg ca pe 13 ianuarie 2020 se sterge cazierul ?
Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la financiar la mine dar nu am mai continuat si la politie de teama sa nu patesc ceva.Ce pot face?Masina e la mine de 2 ani.Am inteles ca problema cu ea a fost in 2009.
Discuție Expirare cazier
Buna ziua.Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare.am executat 1.2 ani si am fost eliberat conditionat in martie 2016. Intrebarea mea e cand imi pot curata cazierul?Tot am probleme la angajari