avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expirare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expirare cazier

Buna ziua.Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare.am executat 1.2 ani si am fost eliberat conditionat in martie 2016. Intrebarea mea e cand imi pot curata cazierul?Tot am probleme la angajari
Cel mai recent răspuns: DragosJam , utilizator 16:58, 15 Decembrie 2018
Dupa 5 ani calculati de la momentul inceperii executarii pedepsei intervine reabilitarea de drept.
am fost incarcerat pe 13 ianuarie 2015 . sa inteleg ca pe 13 ianuarie 2020 se sterge cazierul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere fapte din cazierul judiciar CostelRadulescu CostelRadulescu Cand sunt sterse faptele din cazierul judiciar in cazul unei condamnari cu pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare- cand pot sa formulez cerere pentru reabilitare ? bogdan266 bogdan266 buna ziua am o rugaminte daca puteti sa ma ajutati cu un sfat...anterior 28:02:2009 am fost condamnat la 3ani de inchisoare cu executare din care am executat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare- termen de reabilitare/calcul termen rzvrzv rzvrzv Am fost condamnat la 2 ani inchisoare in 2013 cu executare si eliberat conditionat in 2014...intrebarea mea este: cand pot sa-mi fac reabilitarea sa nu mai am ... (vezi toată discuția)