avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Radudais

Activitate Radudais

Bună ziua,

Ce înseamnă reorganizare judiciara intr o instituție publică? Va mulțumesc

Cu stima,
Mulțumesc
Eu ma refer la reorganizare in sistemul public.
Instituție publică.
Aplic la 1 și 10 luni ptr stimulent de inserție în valoare de 650 lei. Se poate supune angajata la testare? Deși va fi perioada de plata stimulent prevazut de art.25

Mulțumesc mult pentru informații

Cornel Vasile a scris:

Nu exista protectie în caz de reorganizare..vedeți art. 25 din OUG 111/2010

Mulțumesc
Dar dacă se aplica ptr stimulent de inserție când mamica se întoarce la munca la 1 an și 10 luni varsta copilului, exista protecție în caz de reorganizare chiar în perioada respectiva?

Cornel Vasile a scris:

NU are relevanta acea Decizie, intrucat nu remodifica legea
1. Respinge, ca neîntemeiată, excepția de neconstituționalitate ridicată..

2. OUG 111/2010 intretimp a suferit modificari, Dosaru fiind din 2020.

Dar decizia 419/2024

Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu mai exista aceasta prevedere din 17.05.2021.

Dar decizia Ccr 419/2024

Bună ziua

Mai exista prevederile care menționează că după revenirea din cic nu se poate dispune concedierea timp de 6 luni? Instituție publică cu zvonuri de reorganizare Mulțumesc anticipat. Eventual actul normativ sa caut.
Decizie CCR
Mulțumesc anticipat
Bună seara,

Mai exista prevederile care menționează că după revenirea din cic nu se poate dispune concedierea timp de 6 luni? Mulțumesc anticipat. Eventual actul normativ sa caut mai exact.
Bună seara,
În urma partajului judiciar pe cale amiabila în Instanta. Conform hotărârii judecătorești sunt proprietarul apartamentului. Cum trebuie procedat ptr înscriere în cartea funciara. Etc Documentele necesare si pașii de urmat ptr soluționare. Mulțumesc anticipat
In cate zile de la judecata ai primit hotararea?

Sorak a scris:

Salut,

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi, am primit amanarea aplicarii pedepsei, in data de 6.11 si parchetu nu a facut apel. Voi cum ati procedat la recuperarea permisului ?

Cât a durat pana ai primit prin posta hotarea scurta minute de la judecata?

Cristi2fzr a scris:

In cazul meu nu a mai vrut sa faca apel ca pedeapsa cu amanarea aplicari pedepsei a fost una di cele cerute de el si are termen 10 zile de cand ai primit tu comunicari hotarari hot la minut acasa! poti verivica zilnic pe portalul lor zilnic la cai de atac! eu maine ma duc la politie sa vad daca imi dau permisul!