avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Activitate Anto74

Activitate Anto74

Răspuns la discuția reintregirea proprietatii
Multumesc foarte mult,dar intrebarea mea e pe cine dau in judecata daca mostenitorii(care au cam 85 ani)nu vor sa colaboreze,exista posibilitatea de a cere (in plangere) Tribunalului sa ii citeze ? Am doar nume si prenume de la mostenitori,nimic mai mult.
Răspuns la discuția reintregirea proprietatii
Multumesc pentru raspuns,cred ca e singura optiune,problema e ca mostenitorii,cum nu vor sa aiba nici o legatura cu cazul,nu vor sa faciliteze nici macar datele lor personale,pe cine chem in instanta daca nu stiu nici cum ii cheama.Din investigatiile facute,nu au nici certificate de mostenitor.
parintii mei(decedati)au avut o casa cumparata cu chitanta de mana in 1970 de la 4 mostenitori.In 1991 a murit tata si mama a facut mostenirea dar din cei 4 vanzatori doar mai traiau 2,astfel incat la notariat doar au putut sa semneze 2 vanzatori din 4.Ceilalti 2 vanzatori erau decedati.Unul din vanzatorii decedati are 3 copii,dar nu vor sa colaboreze si nu ii intereseaza cazul,iar despre celalalt vanzator se presupune ca e decedat,nu se stie nimic de el.La moartea mamei,am facut mostenirea.
Acum am acte doar pe 50% din casa si teren(intabulare,act de vanzare-cumparare).
Cum pot sa dobandesc acte de proprietate pe intreaga casa?
Multumesc mult.