avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate catalin150199

Activitate catalin150199

Am lucrat ca ospatar la un restaurant din Cluj aprox. 2 luni si jumatate. Dupa o discutie mai aprinsa cu angajatorul, in data de 14 decembrie 2018, am decis sa plec din unitatea respectiva, fara sa scriu cererea de demisie. Cand m-am dus in data de 20 decembrie sa cer salariul aferent lunii noiembrie, nu am primit niciun ban. Abia atunci am scris cererea de demisie si am predat-o angajatorului. Mentionez ca in contractul individual de munca, perioada de proba este de o zi lucratoare. Am depus sesizare la ITM Cluj in Ianuarie, iar raspunsul lor a fost ca institutia lor nu are competenta de a proceda la executarea silita a sumelor datorate cu titlu de salarii sau alte drepturi banesti si ca ar trebui sa ma adresez unei instante de judecata. Ce as putea sa fac in aceasta situatie, avand in vedere ca ar trebui sa primesc 1400 de lei de pe luna noiembrie 2018 si aprox 700 de lei de pe luna decembrie 2018?